Om Mig

Jag heter Sofia Berggren och är, som många troligen redan har listat ut, bara hobbyfotograf. För närvarande bor jag i Västerås i egen lägenhet tillsammans med min katt och pluggar till Civilingenjör i samhällsbyggnad på högskolan som finns här.

Jag har valt att skaffa den här hemsidan mest för att visa en överblick av mitt liv och dessutom få möjligheten att sprida det som jag ser genom kameralinsen. Djur (främst hästar) är det som alltid står i fokus för mina bilder, men även andra motiv slinker med om jag känner mig motiverad. Att ta en bild som visar sig vara bra, skänker en härlig känsla, vilket är den största anledningen till att jag ger mig ut och fotograferar.

Långt ifrån alla bilder kommer att läggas upp här, men jag
ska göra mitt bästa för att ta med alla som jag är nöjd med. Min största utmaning blir nog att sortera bilderna som för närvarande ligger i två datorer samt tre USB-minnen, men ett försök duger alltid. Lovar att försöka uppdatera med jämna mellanrum, även om studierna alltid måste gå före. När något nytt kommer lovar jag att detta kommer att synas redan på första sidan.

Annars är jag en glad tjej som tycker om att bara slappna av, även om jag måste ha någonting att göra för att ha möjligheten att sitta still. Oftast har jag lätt till skratt, det vill säga om jag umgås med personer jag känner och trivs med, annars uppfattas jag nog av de flesta som tillbakadragen och tyst. Jag tycker om lediga hemmakvällar när man får avgöra allt själv, men samtidigt tycker jag om att utforska nya ställen genom att till exempel ge mig ut på promenad och se vart jag hamnar.